Training tot ‘Ik ben 9’ specialist


‘Je zit echt in de puberteit!’ riep mijn zusje een keer, maar ik ben nog maar negen!’

Werk jij met kinderen rond de negen jaar en ervaar je ook dat kinderen rond deze leeftijd een grote sprong maken in hun ontwikkeling?

Merk jij dat deze periode, de negenjaarsfase steeds meer onder de aandacht komt?

Vind je het lastig om de juiste woorden en werkwijze te vinden om over deze fase kennis over te dragen?

Zou je deze fase niet alleen beter willen snappen, maar er ook praktisch mee aan de slag willen?

Wil je niet het wiel steeds zelf uit moeten vinden?

Heb je allerlei ideeën maar lukt het je niet om het in de juiste vorm te krijgen?

Een aantal keer per jaar verzorg ik de training tot ‘IK BEN 9’ specialist in mijn praktijk midden in het gezellige centrum van Woerden. Op loopafstand van het station. Klik voor mogelijkheden en data hier.

Deze scholingsdag voor professionals staat in het teken van de negenjaarsfase. Deze fase vind meestal plaats in de periode tussen de acht en elf jaar. Als coach werk ik veel met kinderen rond deze leeftijd. Het blijkt dat er nog niet genoeg bekend is over deze bijzondere fase in de ontwikkeling van het kind. Soms lijkt het voor ouders of hun kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn.

AANMELDEN
Wil jij hierbij zijn? Meld je aan.

DROMEN, DURVEN EN DOEN
Mijn droom begon met de wens om een boek te maken over de negenjaarsfase, omdat hier nog bijna geen informatie over was. Ik durfde het te doen met het boek ‘IK BEN 9’ als resultaat. Mijn droom is ook dat alle professionals die met kinderen werken bekend zijn met de negenjaarsfase, zodat zij kinderen en ouders nog beter kunnen ondersteunen.

Hoe mooi en ontzettend belangrijk zou het zijn als jij hier straks je steentje aan kunt bijdrage?

Hoe fijn en waardevol zou dit voor de ouders en kinderen zijn?

Denk jij dat de titel ‘IK BEN 9’ specialist bij je zou passen?

Dan ben je van harte welkom op de training tot ‘IK BEN 9’ specialist.

 EEN TRAININGSDAG SPECIAAL VOOR PROFESSIONALS!

Praktisch – informatief – direct toepasbaar – mooie materialen – kleine groep deelnemers
Een echt ‘IK BEN 9’ feestje maken we ervan!

 Wat deze dag uniek maakt!

 TIJDENS DEZE DAG:

 • Krijg je theorie, tips en ‘IK BEN 9’ materialen die jij in jouw werk als professional direct kunt gebruiken bij het begeleiden van ouders en kinderen.
 • Ervaar je en werk je met de unieke ‘IK BEN 9’ kaarten.
 • Leer je hoe je zelf een workshop voor ouders kunt organiseren.
 • Deel ik mijn do’s and don’ts aan de hand van mijn praktijkervaring over werken met groepjes kinderen rond deze leeftijd.
 • Word je creativiteit aangewakkerd
 • Inspireren en delen we ervaringen met elkaar.

De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers waardoor er gedurende de dag voor iedereen voldoende tijd en aandacht is.

DE TRAINING IS INCLUSIEF:

DE PRACHTIGE ‘IK BEN 9’ MATERIALEN 

 • Het Boek ‘IK BEN 9’ (Heb je het boek al in je bezit? Een tweede boek is geen overbodige luxe als IK BEN 9 specialist. Je kunt het boek verkopen aan een klant of als extra inkijk en/of uitleenexemplaar gebruiken.)
 • De ‘IK BEN 9’ kaarten (12 fotokaarten en 40 behoeftekaarten)
  (deze kaarten zijn speciaal ontwikkelt voor de training tot ‘IK BEN 9’ specialist en alleen te gebruiken na deelname aan de training)
 • De inspiratiemap ‘IK BEN 9’ In de map vind je de complete workshop ‘IK BEN 9’ voor ouders/ verzorgers waar jezelf direct mee aan de slag kunt. Er staan ook veel tips en inspiratie in voor het organiseren van een workshop voor kinderen rond de negenjaar.

EEN ‘IK BEN 9’ PROMOTIEPAKKET WAAR JE DIRECT MEE AAN DE SLAG KUNT!

 • facebookbanner voor de workshop ‘Ik ben 9’ voor ouders/verzorgers
 • Beeldmerk ‘Ik ben 9’ specialist voor op jouw website
 • Flyer ‘IK BEN 9’ waarop je jouw eigen logo kunt toevoegen
 • Aankondigingstekst voor de workshop ‘Ik ben 9’ voor ouders te gebruiken op je website of social media 

Ook de koffie, thee, lekkers en een lekker broodje voor de lunch zijn allemaal inclusief!

 LEUKE EXTRA’S:

 • Ondersteuning in de besloten facebookgroep ‘Ik ben 9’ specialist.
 • De mogelijkheid om wederverkoper te worden van het boek ‘Ik ben 9’. Dit betekent dat je bij mij de boeken kunt inkopen tegen een mooie korting.

Jouw investering in deze training is € 265,– excl. 21% BTW

 

Praktische informatie:

Tijd 10:00 tot 16:00
Locatie adres Defensie-eiland 118, 3441 VL Woerden

Wil je jezelf graag aan melden voor deze dag? Meld je aan. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Voor vragen mag je mailen naar bauke@ikben9.nl.

Reacties van deelnemers aan de training:

Als leerkracht basisonderwijs had ik deze informatie over het 9 jarig kind graag veel eerder gehad. Dankzij de training tot “Ik ben 9 specialist” bij Bauke, heb ik zoveel waardevolle informatie over deze bijzondere leeftijd gekregen. Dit zet ik nu in in mijn kindercoachpraktijk, maar het heeft me ook een betere leerkracht gemaakt. De training is voor professionals zeker een aanrader en verder gun ik elke volwassene met een 9 jarig kind dit mooie boek! Eveline van der Harst (Kindercoach en Leerkracht)

Afgelopen zomer las ik Baukes boek. Hartstikke leuk om alle verhalen te lezen. Herkenbaar, maar ook zo verrassend. Toen ik zag dat Bauke een training gaf voor professionals heb ik me meteen aangemeld. Bauke geeft cursisten een warm welkom in haar gezellige praktijk. Tijdens de training komen veel onderwerpen aan bod. Ik ben naar huis gegaan met nieuwe inzichten, ideeën en vooral veel praktische tips om direct in te zetten in mijn werk.
Bedankt Bauke! Lieve groet, Diana (Kindercoach)

Lieve Bauke ,
Wat een heerlijke powervrouw ben jij ! Ik volgde in september de training ik ben 9 bij jou en geraakte meteen geïnspireerd ! Je gaf het extra zetje om te durven kiezen. Om dromen die onder een laagje stof lagen terug boven te halen. Om het leuk te houden en tegelijk kwalitatief !
De inhoud van de training was super ! Het interactieve deel was zeer leerrijk en leuk. Ook via deze weg een welgemeende Dank u wel! Claudia (Kica coach)

Kriebels in mijn buik dat ik er bij kon zijn. Verfrissend, verhelderend en herkenbaar. Fijne sfeer, fijne training, fijne begeleiding! Dank! Ciska (kindercoach)

Wat een fijne sfeer, tot in detail geregeld allemaal! Veel geleerd en inspiratie opgedaan! Fijne open sfeer, met veel praktijkvoorbeelden! Janette (pedagogisch medewerker)

Bedankt voor deze training vol inspiratie, de Ik ben 9 kaarten zijn heel prettig in gebruik, sparren met elkaar, praktische opdrachten. Map is zo concreet dat ik er meteen mee aan de slag kan. Super! Jolanda (kindercoach)

Wat was het een superdag! Heel veel bruikbare informatie, naast de kennis die ik al had. Inspirerende dag. Je bent enthousiast en vertelt vol passie over het kind van 9. Ik kan direct aan de slag. Ook bedankt voor de heerlijke lunch. Alles was goed verzorgd. Bernet (kindercoach)

Dank voor een mooie, praktische dag! Heel veel zin om de 9-jaarsfase met jou het land in te brengen! Dankjewel voor de gastvrijheid, openheid en fijne sfeer! Liefs Marjolein (kindercoach)

BETALINGSVOORWAARDEN TRAINING TOT ‘IK BEN 9’ SPECIALIST
Tot 4 weken voor aanvang aan trainingsdag kun je kosteloos annuleren (graag per mail). Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor aanvang van de trainingsdag betaalt je 50% van het bedrag, tenzij er een of meerdere deelnemers op de wachtlijst staan. Bij annulering binnen 2 weken wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Uiteraard mag iemand anders je plek in nemen. Meld dit dan even met de gegevens van deze persoon via de mail.

ALGEME VOORWAARDEN ‘IK BEN 9’ specialist
De algemene voorwaarden ontvang je samen met de factuur via de mail.

 

 

 

Copyright © Bauke Borsboom