TofHeeClub


Wat is jouw persoonlijke verhaal ❤️?

Ontdekt het bij de TofHeeclub.
Voor meiden van 9 jaar (of bijna 9 of 10 jaar)

Plezier-samen-ontspannen-creatief- gezellig met een groep meiden, Tof Hee! 

Meiden krijgen steeds meer behoefte om bij een groep te horen. Dat kan zijn op school, bij de sportclub of nu ook bij de TofHeeclub. Meiden rond de negen worden zich bewust van hun eigen ik. Wie ben ik? Wat vind ik leuk en wat niet? Waar ben ik goed in? Welke vriendinnen passen bij mij? Wie kan ik vertrouwen? Het is een grote ontdekkingstocht voor de meiden die vaak samen gaat met vallen en opstaan. Lukt het je om weer op te staan als je vriendin opeens heel gemeen doet? Lukt het jou om bij jezelf te blijven en je eigen keuzes te maken? Lukt het jou om jouw grens aan te geven als je iets niet wil?

Sinds de start van mijn praktijk heb ik naast de individuele coaching ook altijd met groepjes kinderen gewerkt. Kinderen leren zo veel van elkaar en ontwikkelen binnen de groep  vaak meer zelfvertrouwen. Ze leren zichzelf beter kennen en versterken hun sociale vaardigheden.

Tijdens de TofHeeclub staat het boek ‘Ik ben 9’ centraal. Een boek wat gaat over het leven van kinderen van 9 jaar. Wat is er leuk? En wat is er lastig? Wat is echte vriendschap? Welke talenten heb ik? Hoe kom je voor jezelf op? Welke emoties zijn er allemaal?

1x in de maand spreken we af in mijn gezellig praktijk in het hart van Woerden. (een traject van 6 maanden)

Meiden rond de negen worden zich bewust van hun omgeving en hun eigen ik. Wie ben ik? Wat vind ik leuk en wat niet? Waar ben ik goed in? Welke vriendinnen passen bij mij? Wie kan ik vertrouwen? Het is een grote ontdekkingstocht voor de meiden die vaak samen gaat met vallen en opstaan. Lukt het je om weer op te staan als je vriendin opeens heel gemeen doet? Lukt het jou om bij jezelf te blijven en je eigen keuzes te maken? Lukt het jou om jouw grens aan te geven als je iets niet wil?

Als je weet wie je bent sta je sterker in je schoenen en kun je beter omgaan met tegenslagen. Bij de TofHeeclub ontdekt jouw dochter al haar talenten en mogelijkheden en versterkt ze haar zelfvertrouwen.

Net als in het boek Ik ben 9 schrijven de meiden hun persoonlijke verhaal, inclusief fotoshoot.

Inschrijven kan via de mail: bauke@meidencoachbauke.nl 

Superleuk als jouw dochter erbij is! Misschien tot dan!

 

Copyright © Bauke Borsboom