Recensies:


 

Huisartspraktijk Woerden Oost, Antine van Kuilenberg:
‘Ik vind de foto’s geweldig. Ik heb ze doorgekeken met een deel van het personeel. Ook zij waren heel enthousiast. Heel erg bedankt ook namens mijn medewerkers. Ze waarderen ook de manier waarop je de foto’s hebt gemaakt.’


Fonds verstandelijk gehandicapten, Lianne Boot:
Het is niet altijd gemakkelijk om mensen met een verstandelijke beperking goed op de foto te zetten. De foto’s die je voor het Knoop Gala hebt gemaakt – mensen met een verstandelijke beperking samen met een bekende Nederlander – zijn prachtig geworden. Ze zijn spontaan, vrolijk en iedereen komt goed tot zijn/haar recht. Dank je wel!


Pauline Stokkermans over de workshop Jouw PEPERtijd: Vorige week een fijne workshop gevolgd bij Bauke Borsboom: Jouw PEPERtijd. Een dag waarin je op zoek gaat naar je passie en drive en dat omzet in concrete actiepunten, met als kers op de taart een profielfotoshoot. Dank je wel Bauke voor de fantastische foto’s.


Annelies Bobeldijk: Bauke is een gastvrije, open vrouw en heel behulpzaam. Ik kende Bauke niet en toch bood zij aan mij te helpen toen ik een vraag had over het COACHEE-spel. Ik mocht langskomen bij haar thuis en dankzij haar heb ik de motivatie gevonden om vol voor een nieuwe carrière als kindercoach te gaan. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar Bauke heeft mij het zetje gegeven dat ik nodig had. Dank je wel daarvoor!


Petra Sevinga over het project ‘Dit ben ik’ op basisschool De Schakel: Graag wil ik je nog even persoonlijk bedanken voor de prachtige foto’s die je van mijn dochter Julia en de andere kinderen uit groep 8 hebt gemaakt. Daar mag je inderdaad trots op zijn! De ingelijste foto van Julia met haar hond staat nu nog te pronken in onze woonkamer, maar Julia vindt ‘m zelf zo mooi dat ze ‘m na de vakantie op haar eigen kamer wil. Ik ga dus zeker nabestellen!


 

Copyright © Bauke Borsboom